Translate

dimecres, 8 d’abril del 2020

SETMANA SANTA 2020 DIFERENT

Bo, comencen les vacances, vacances diferents... Seguim a CASA , naturalment, súper herois i súper heroïnes 💗 Vos oferesc aquest vídeo per veure una processó diferent ✝. Espere que vos agrade.

També vos deixe unes pàgines de la Bíblia, diferent, amb emojis, per si voleu llegir una part de la setmana santa. Es tracta de la  "Biblia em😍ji", un llibre solidari que han fet 50 alumnes de l'IES Bachiller Diego Sánchez (Talavera la Real, Badajoz) a classe, amb la seva mestra de Reli, Rosa, la seño.

I per últim, vos deixe unes imatges per celebrar la Resurrecció de Jesús, com tenim costum a Elx, amb al·leluies, però diferent 😂.  Si no en teniu, les podeu fer a casa, retallant fulls de colors i dibuixant-hi. Després podeu enganxar-les a les finestres o passant un fil. El que no hem de fer és llançar-les. Això no, per no donar més faena a les persones que netegen el carrer.

Recordeu, no són deures. Estem ja de vacances. Ara bé, jo continue a CASA. Ah, sí, vosaltres també, 😊 Recordeu, ens trobem en el 💝. Estic disponible, si me necessiteu per alguna cosa. Ja sabeu com trobar-me 😉