Translate

dimecres, 7 d’octubre del 2020

 Segona proposta

Vos propose jugar al "Veig veig... i jo també"

Fidel Delgado, va fer una adaptació, integradora, inclusiva, del joc tan popular "Veig Veig". Ens va autoritzar a fer adaptacions del seu joc, per a les aules, famílies... I això he fet per a vosaltres, si és del vostre gust.

És important incloure la mirada de tothom, que la persona se n'adone del que sent, que decidisca si vol participar o no... I si manté, o canvia, la seua resposta en funció del que diu un altra persona. Tan important és el que jo veig com el que tu veus. El criteri propi es pot entrenar. 

Teniu un model per a Infantil, 1r i 2n, i un altre per a 3r, 4t, 5é i 6é. A més, a més, vosaltres conductors i conductores del joc l'adaptareu, com és normal a les peculiaritats dels grups, en temps, dinàmica, etc.

En el vídeo vos done unes pinzellades sobre com jugar. Teniu a l'aula un tauler DIN A-3 per a vosaltres, i fotocòpies en DIN A-4 per l'alumnat, en blanc i negre, que poden acolorir al seu gust, afegir alguna casella o canviar-la, i portar-se'l a casa per si volen continuar jugant. O deixar-lo a l'aula, això ho decidiu vosaltres. 

A jugar i disfrutar.